Duikcursussen

LEEG

Open Water Diver

De NAUI Scuba Diver opleiding leidt je op tot een zelfstandige duiker die mag duiken over de hele wereld met een gelijk of hoger gebrevetteerde duiker tot een maximale diepte van 18 meter. Duiken is de meest avontuurlijke sport op aarde. Hoewel het lijkt of  je veel informatie moet leren over duiken, hoef je geen expert te zijn om van duiken te genieten. De vereiste basisvaardigheden worden tijdens deze opleiding grondig aangeleerd en indien nodig herhaald zodat u vertrouwd raakt met deze vaardigheden. Bij alle NAUI opleidingen staat veiligheid voorop en daarom behandelen wij ook reddingsvaardigheden zodat u vol zelfvertrouwen en veilig zelfstandig kunt duiken na het behalen van uw NAUI Scuba Diver brevet. Tijdstip en dagdeel van de opleiding wordt gegeven in overleg met de leerling.

Begin nu!
Beginnen met je opleiding is gemakkelijk. Voor €425,- haal je je Scuba Diver brevet. Je bent dan meteen een jaar lid van onze vereniging. Neem contact op om je aan te melden.
Voor beginnende duikers onder de 15 jaar hebben we een speciaal junior-brevet. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Advanced Scuba Diver

Start met de NAUI Advanced Diver cursus om nieuwe duiklocaties en activiteiten te ontdekken onder de supervisie van een instructeur. 
Tijdens deze opleiding zijn er een aantal specialties die je krijgt aangeboden en een paar die je naar eigen interesse kunt kiezen. Na deze opleiding heb je kennis gemaakt met een aantal leuke uitdagingen en is je zelfvertrouwen als duiker zeker gegroeid! Met je ASD brevet mag je in binnen- en buitenland tot een diepte van 40 meter duiken.
Tijdens de opleiding volg je minimaal zes specialties waarvan er drie al voor je uitgekozen zijn: 
 • Navigeren (verplicht)
 • Nachtduik of slechtzichtduik (verplicht)
 • Diepe duik (verplicht)
 • Zoeken en bergen
 • Bootduik
 • Lichte berging
 • Onderwaterkaart
 • Wrakduik (non-penetration)
 • Stroming of kenteringsduik
 • Zout water duik
 • Kustduik
Begin nu!
Beginnen met je opleiding is makkelijk Voor 375,- haal je je Advanced Scuba Diver Brevet.

Advanced scuba Rescue Diver

NAUI Advanced Scuba Rescue Diver, een intensieve cursus waarin je leert hoe je in probleemsituaties tijdens het duiken moet Reageren, en Hoe voor kom je ze.  Je leert hoe je moet handelen in noodgevallen. Het praktijk gedeelte bestaat onder meer uit reddingsoefeningen en een gesimuleerde noodsituatie zowel in het zwembad als in het buitenwater waar jij adequaat op gaat  reageren.
Begint nu!

Beginnen met je opleiding is gemakkelijk. Voor €375,- haal je je Advanced Rescue Diver brevet. Neem contact op om je aan te melden.

Master Scuba Diver

Het Master Scuba Diver brevet is het hoogst haalbare recreatieve duikbrevet. Tijdens de MSD cursus verdiep je je verder in kennis en vaardigheden. Tijdens deze opleiding doe je acht open water duiken gekoppeld aan diverse thema’s en onderwerpen.
Begin nu!
Beginnen met je opleiding is gemakkelijk. Voor €375,- haal je je Master Scuba Diver brevet. Neem contact op om je aan te melden.

Assistent Instructeur

Als Assistant Instructor, ben je in staat om les te geven bij snorkel opleidingen en de Scuba Diver opleiding onder directe toezicht van een NAUI instructeur. Tijdens deze opleiding leer je niet alleen een heleboel over het duiken, ook leer je les geven! Een “ok” gebaar geven is niet zo lastig, maar hoe leg je een cursist iets uit als je geen woorden kunt gebruiken?
Begin nu!
Beginnen met je opleiding is gemakkelijk. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Naui Dive Master

Het NAUI Divemaster brevet is het op één na hoogste leiderschaps brevet. U leert in deze opleiding o.a. hoe u  duik en / of duikevenementen moet organiseren en te begeleiden voor gebrevetteerde duikers.

Deze opleiding is ontwikkeld om ervaren en deskundige duikers te trainen in het organiseren en uitvoeren van mooie open water duiken voor gebrevetteerde duikers

 De Divemaster is ook meestal diegene die de mooie plekjes onder water weet te vinden en de mensen onderwater kan rondleiden. Maak van uw hobby uw beroep, de vraag naar NAUI professionals is hoog!

Wil je meer weten over deze opleiding? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Instructeur

NAUI hecht veel waarde aan de deskundigheid en vaardigheden van de Instructeurs. Daarom bieden wij een gedegen en brede opleiding voor Instructeurs waarin zij hun kennis en vaardigheden tot op een hoog niveau trainen. De NAUI Instructor Training Course (ITC) is ontwikkeld om effectieve methoden toe te kunnen passen binnen het opleidingsaanbod voor snorkelaars en duikers.
Als Instructeur ben je gekwalificeerd om zelfstandig opleidingen te verzorgen binnen de NAUI standaarden. Ben je 18 jaar of ouder en heb je de ambitie om als Instructeur aan de slag te gaan en wil je meer weten over deze opleiding?

Naui Instructor Trainer

De Instructeur Trainer is een formele NAUI erkenning, geen certificaat. De erkende Instructeur Trainer is een Instructeur die een combinatie van training en ervaring heeft laten zien op het gebied van opleiding, training, evaluatie en advisering van Instructeur kandidaten. 
Ben je NAUI Instructeur en 21 jaar of ouder en wil je meer weten over deze opleiding? Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.